Industrilakkering i Fredrikstad – Østfold

Industrilakkering gir en finish av høy kvalitet. Det vises på tusenvis av produkter du kommer i kontakt med hver dag. Pulverlakk beskytter de groveste, tøffeste maskiner, samt husholdningsartikler som du er avhengig av daglig. Industrilakkering gir en mer slitesterk overflate enn flytende maling kan tilby. Samtidig som den gir en attraktiv finish.

Industrilakkerte produkter er mer motstandsdyktig mot fuktighet, kjemikalier, ultrafiolet lys, og andre ekstreme værforhold. I sin tur, reduserer dette risikoen for riper, skrubbsår, korrosjon, falming og andre slitasjeproblemer.

IMG_0410

Våre tjenester

Vi lakkerer alt fra båter til stål og plastkomponenter i flere farger, utførelser og størrelser. Velg metallic-lakk, våtlakk, pulverlakk eller andre typer lakk. Kontakt oss, så gir vi deg et prisoverslag for oppdraget!

Pulverlakkering

Vi har i dag muligheten til og ta opp enkelte produkter opp til 4,2 meters lange lengder, 1,80 meters høyde og 0,80 meters bredde.

Våtlakkering

Vår lange erfaring med våtlakkering har tillatt oss å perfeksjonere og utnytte de mest innovative våtbeleggsløsninger.

Båtlakkering

Vi utfører båtlakkering både innvendig og utvendig, for privatkunder og bedrifter. Enten det er store eller små oppdrag.

Kjøkkenfornying

Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av interiør er et billig og godt alternativ til å skifte ut hele kjøkkenet eventuelt skifte til nye dører.