Kjøkkenfornying

Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av interiør er et billig og godt alternativ til å skifte ut hele kjøkkenet eventuelt skifte til nye dører.

Nytt kjøkken med lakkering av fronter

Gamle kjøkkendører holder gjerne en høy kvalitet, og med et godt lakkarbeid så kan gamle dører bli som nye og vare lenge. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt. I tillegg får du et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg. Med kjøkkenfornying kan du få følelsen av et helt nytt kjøkken og samtidig spare både tid og penger.

Kjøkkenfornying – Før og etter

Det er gjerne slik at det er den gulnede furuen man er blitt lei av, eller at fargen har blitt slitt og dørene har fått noen riper.

Med lakkering og sparkling kan disse dørene bli ”så gode som nye” igjen. Å sette bort arbeidet gir en garanti for god utført jobb. Ved å benytte seg av håndverkerne ved lakkering av kjøkkenfronter får du flyttet deler av oppussingen ut av huset. Du vil få langt større spillerom dersom veggene på kjøkkenet skal males samtidig.

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter