Ofte stilte spørsmål

Her finner du nyttig informasjon svar på spørsmål vi ofte mottar.

Hva er kjøkkenfornying?

Kjøkkenfornying er en prosess hvor man lakkerer flater på et allerede eksisterende kjøkken. Resultatet er et kjøkken som ser bort imot nytt ut, med nye freshe farger og glans. Man sparer penger da man slipper å bytte ut kjøkkenet, samt blir resultatet meget bra.

Hva lakkerer dere ved kjøkkenfornying?

Vi lakkerer alle type fronter hos oss, så må du selv male skrogene om det er ønskelig.

Lakkerer dere alle typer kjøkken?

I utgangspunktet så kan alle typer kjøkken lakkeres. Har man mange utsparinger og riller i frontene, kan det være vanskelig å få lakk ned i disse, og det vil man ta en vurdering på før man begynner på jobben. Kjøkkenfronter med store, rene flater er perfekt for fornying.

Hva koster det å fornye kjøkkenet?

Dette spørs på hva slags fronter man har, hvor mye detaljer det er i de, samt antall fronter så klart. Ta kontakt med oss, send gjerne bilder av kjøkkenet så regner vi en pris for dere.

Hvordan går vi frem for å fornye kjøkkenet?

Først vil det lønne seg å ha tenkt gjennom hva slags farge og glans dere ønsker på kjøkkenet, når det er gjort, demonterer dere frontene og vasker de. Hvis dere har tenkt å bytte håndtak/knotter må de gamle hullene sparkles igjen, det er også noe vi gjøre, så da er det bare å levere frontene til oss, så tar vi oss av jobben videre.

Hvor lang tid tar det å fornye kjøkkenet?

Fra vi mottar frontene, regner vi ca. 5-8 virkedager med forberedelser, lakkering og tørking.

Kan vi endre farge på kjøkkenet?

Ja, dere kan velge akkurat hvilke farger dere vil – bare gi oss fargekoden og glansen, denne bruker dere også til å male evt. skrog.

Kan vi fornye annen type innredning også?

Baderomsinnredning, møbler, innerdører, ytterdører og garderobeskap kan også lakkeres.

Kan alle typer materialer fornyes, f.eks. MDF?

Ja, alt kan fornyes. Bare husk at struktur som er i materialet ved innlevering til oss også vil synes på det ferdige resultatet, også hull og skader hvis det ikke er utbedret før lakkering.